Добре дошли в интернет платформата на Високотехнологичен център за трансфер на знания и здравни технологии, Интегрален център при УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД

Целта на Високотехнологичния център е създаване и трансфер на нови знания и технологии, свързани с диагностика, неврохирургия, ото-рино-ларингология, максилофациална, пластична хирургия, обучение на студенти, специализанти и специалисти в изброените области, като се ползват съвременни и иновативни способи и оборудване с интегрирано и автоматизирано управление и аудио/видеокомуникация.
Прочетете още

В платформата на Високотехнологичния център Вие можете да имате онлайн достъп до видеозаписи на операции, извършени в Центъра, а също така и да участвате в събитията в Центъра чрез конферентна връзка, както и да наблюдавате в реално време оперативни интервенции, изпълнени от утвърдени български и международни специалисти.


За да Ви бъдат осигурени услугите на платформата, Вие трябва да преминете през регистрационен процес, който включва попълване на информация онлайн и изпращане на писмена декларация на адреса на Центъра. Започнете Вашата регистрация от ТУК.


Следете календара на Високотехнологичния център и не пропускайте важните събития от живота на Центъра.


Не забравяйте, че тук нищо не е безвъзвратно изгубено, дори и да сте пропуснали определено събитие, Вие можете да си закупите достъп до заснети видеоматериали и най-интересните операции, изпълнени в Центъра. Разгледайте нашия Ценоразпис.


Разгледайте нашата виртуална библиотека

[get_videos_cat more = "1" pagination = "1" filters="1" load_more="1" ]